Bucura-te de timpul petrecut cu familia ta in cel mai modern centru de relaxare de pe litoral,  intr-o locatie moderna si accesibila, situata la numai 2 ore de capitala si la 50 de metri de malul marii.

Pentru copii, am pregatit o gama variata de jocuri si activitati educative: ping pong si foosball, jocuri de societate, darts, mese de biliard si simulatoare auto iar pentru adulti, terapii cu namol de Techirghiol si impachetari cu namol, terapii de hidromasaj cu sare de Bazna si sesiuni de masaje subacvale targhetate pe principalele grupe de muschi.

Evadeaza din rutina cotidiana si descopera labirintul Aqvatonic, cu 16 zone specifice de masaj acval si subacval, menite sa iti redea tonusul fizic si mental sau beneficiaza de un pachet generos de terapii de relaxare si tonifiere intensive, efectuate de catre terapeuti cu peste 7 ani de experienta in domeniu.

**Toate camerele din AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare au fost modernizate intr-un stil contemporan in anul 2016 si dispun de LCD TV de 42”, espressor de cafea, minibar alimentat zilnic, incalzire si AC.
Leave a Reply